Hoe kiest u de juiste dimmer voor uw led verlichting?

- Mar 01, 2017-

1.Kies de dimming methode eerste

Op de markt, zijn er kindsof verschillende Dimbare LED lampen, maar slechts drie belangrijke types van dimmen methode: lichtnet dimmen, Dali of DMX. Dus kies wat soort dimmen u nodig hebt voordat u kiest voor een LED-armaturen. Meer verlichting controle fabrikanten zijn lijsten van LED producten die zij hebben getest op compatibiliteit met hun apparatuur verstrekt en dit is een zeer nuttige dienst aan elke aanduiding.

2.Niet goedkoop drivers(dimmers) kopen

Meeste lichtsturingsystemen bieden een verscheidenheid aan dimmen protocollen, de talen die zij gebruiken om te communiceren met de licht of het stuurprogramma. Wanneer u de methode die geschikt is voor uw installatie hebt gekozen, moet u om LED drivers die overeenkomen met de prestaties en het protocol. Een gemeenschappelijk probleem ligt in de design & build kwaliteit van de LED driver, wat leidt tot slechte prestaties en incidenteel falen van de LED of de dimmer circuits.

3.Test voordat u koopt

de specificatie van de verlichting is zeer waarschijnlijk worden gebouwd rond retrofit LED-lampen, maar de titel "retrofit" wordt steeds een verkeerde benaming, want er veel nieuwe specificaties zijn gebruik maken van de technologie te leveren relatief goedkope installaties.

4.Controleren, controleren en opnieuw controleren

Het bericht dat herhaaldelijk wordt gehoord is niet om aan te nemen en altijd te controleren. De dagen wanneer een gloeilamp kan worden verduisterd door bijna alles en altijd zou uitvoeren op dezelfde manier zijn verdwenen. We zijn nu in een wereld waarin elektronische schakelingen spreekt tot elektronische schakelingen en er is geen overkoepelende standaard nog te waarborgen van een uniforme prestaties.

38w 24v.jpg


Een paar:Adresseerbaar WS2811 IC LED flexibele Strip digitaal scherm Volgende:Hoe kan ik mijn LED-strips dim?