Hoe Kies de juiste LED lamp?

- Jun 27, 2016-

Nu LED verlichting worden steeds meer en meer populair, en er zijn vele optionele lampen beschikbaar in de markt, dus welke lamp geschikt voor u? Hier leren we u stap voor stap.

1. de kleurtemperatuur.
Meestal de LED-lamp met kleur temperatuurbereik van 2700 ~ 6500K, de lagere waarde neigen te gele kleur (warm wit), en hoge kleurtemperatuur neiging om blauw wit (koud wit). Gele kleur algemeen toepasselijke winter, geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, eetkamer en andere gelegenheden, gebruikt voor het maken van een warm en comfortabel gevoel. De blauw wit is helderder en duidelijk, geschikt voor de zomer, in de studeerkamer, keuken, enzovoort.

2. color rendering index.
Kleur kleurweergave-index (CRI) verwijst naar de realiteit van kleur als het object wordt bestraald door licht, het waardebereik van 0 tot 100, en nu LED lampen CRI normen hoger zijn dan 75, is het raadzaam om te kiezen CRI≥80. Hebt u atelier in uw huis, wij stellen voor om te hoge CRI LED gloeilamps kopen, kan het betere afspiegeling van de echte kleur van de schilderkunst.

3. lichtstroom.
Algemeen gesproken, lichtstroom vertegenwoordigt helderheid, onder hetzelfde gebied, het aantal LED lampen hangt af van de andere omgeving. Bijvoorbeeld als dezelfde 5 vierkante meter slaapkamer en studie kamer, slaapkamer nodig 2st 13W LED-lamp, maar studeerkamer moeten 5st.

4. lichtopbrengst.
De hogere lichtopbrengst namens energie te besparen meer, de huidige LED licht lichtopbrengst [lumen (lm) / vermogen (w)] is over het algemeen hoger dan 80, hoe hoger de meer energiebesparing.

5. lichte hoek.
De generaal Typ Ledlamp (niet-wide angle) geschikt voor gebruik onder verlicht, zoals downlight, en groothoek Ledlamp geschikt voor gebruik van de schijnwerper, zoals wand lamp, vloer licht, enzovoort.


Een paar:Hoe te berekenen kracht consumeren van LED flexibele strip? Volgende:LED Verlichtingsindustrie klaar voor groei explosie buiten 2016