Hoe te testen van LED licht demping?

- Jun 29, 2016-

LED licht demping is het licht verzwakt tijdens de transmissie, de licht verdwijnt van LED gemaakt door elke bedrijven zijn verschillend, er zijn licht verval ook voor high-power LED, en het is directe relatie hebben met temperatuur, voornamelijk afhankelijk van de chip-, fosfor- en verpakkingstechnologie. De LED helderheid demping (met inbegrip van demping van de lichtstroom, kleur te veranderen, enz.), is een standaard maatregel van de kwaliteit van de LED, ook is het grote zorg voor vele LED fabrikanten en LED-gebruiker.

Volgens de definitie van de levensduur voor de LED-product van de LED-industrie is de levensduur van LED de tijd van de cumulatieve hoeveelheid werk van beginwaarde tot licht verdwijnt tot 50% van de oorspronkelijke waarde. Dit betekent dat de LED nog steeds helder wanneer LED zijn einde levensduur bereikt. Echter, in het licht is niet toegestaan als verlichting de lichtopbrengst demping op de 50%. Meestal kan binnen verlichting het licht verval niet groter zijn dan 20%, buitenverlichting verdwijnt mag niet meer dan 30%.

Op dit moment is de witte LED licht demping een van de belangrijkste kwesties voor het de civiele verlichting markt heeft betreden. En fabrikanten getest in het algemeen demping op drie manieren:

1) visuele methode: continu verlicht LED, observeren de helderheid en kleur van wijzigingen door menselijke ogen.
2) gebruik lichte kleur testen instrument: die tijdens continu verlicht LED nemen vaak de LED in de lichte kleur test instrument, en record testresultaten, en verslag testresultaten door EXCEL of andere hulpmiddelen.
3) gebruik professionele testen instrumenten voor het meten van de lichte verdwijnt, komt de LED in de testapparatuur, tijdens de continu verlicht, het systeem zal hebben real-time opvolging voor de LED helderheid en kleur-verandering, automatisch genereren inlichtingenblad.


Een paar:geïmpregneerd ws2811 ic leidde digitale strip 60leds 60pixels Volgende:Voorzorgsmaatregelen tijdens LED-opslag en het gebruik