Hoe gebruik adresseerbare led strips?

- Mar 10, 2017-

We moeten eerst en vooral, om erachter te komen wat de adresseerbare strip is.

Enkele kleur, niet-adresseerbare:Dit is uw eenvoudige "stom" LED strip verlichting. Ze komen in tal van kleuren, en zijn geweldig voor het verstrekken van heldere, kleurrijke verlichting in vaste locatie. Deze zijn vaak gemonteerd onder kasten of tabellen om een mooi verzonken gloed, of als een bron van indirecte verlichting voor huistheater opstellingen of vitrines. Ze zijn relatief goedkoop, en je kunt ze kopen in allerlei kleuren en intensiteiten.

RGB, niet-adresseerbare:RGB strips zijn kundig voor weergave van een RGB-kleur, en dynamisch kunnen wijzigen. Ze zijn een goed alternatief voor verlichting projecten waar u wilt zitten kundig voor creëren verschillende gemoedstoestanden. Ze zijn duurder dan eenkleurige strips, en vereisen een soort microcontroller. Als je zo geneigd,pre-en-klare kitsbeschikbaar zijn die omvatten alles wat die u nodig hebt.

RGB, adresseerbare: De meest aanpasbare, meest beheersbare en gewoon in het algemeen demeest ontzagwekkende LED strips. Adresseerbare LED strips zijn kleur veranderen, net als de vorige categorie, maar een stap verder gaan en hebben een kleine chip tussen elke LED, zodat u kunt ze allemaal individueel te controleren. Ze zijn het duurst, en om het meeste uit je moet zeker een microcontroller. Ze kunnen worden gebruikt voor de meest geavanceerde verlichting-projecten, of kunnen zelfs optreden alseen kunstobject allemaal op hun eigen.Bovendien zijn ze perfect voor projecten die afhankelijk zijn van de persistentie van de visie een geweldige scène maken.

Een paar:pixel LED strip 48 leds een meter RGB ws2811 12V Volgende:Is het mogelijk om te knippen led strip rollen die zijn waterdicht IP65 of IP68?