Belangrijke dingen over LEDs die u moet weten!

- Feb 27, 2017-

1. Wat zijn de lumen (lm)?

Lumen is de meting van de helderheid, zoals waargenomen door de menselijke ogen. Vanwege de gloeilampen, zijn we allemaal gewend aan het gebruik van watt voor het meten van de helderheid van het licht. Tegenwoordig maken we gebruik van lumen. Lumen is de belangrijkste variabele bij het kiezen van whichyou moeten kijken. Zorg ervoor dat u vergelijken lumen uitgang tussen LED strip verlichting voordat er wordt bepaald welke het beste is voor uw project.

2. Wat is AC Volatge?

Het gaat hier om wisselstroom. Dit is de elektriciteit die wordt gebruikt in de meeste woningen en commerciële ruimten. Het wordt vaak aangeduid als lijn spanning en getal verschilt van land tot land. Amerikaanse lijn spanning is meestal 90-220V, terwijl het vaak bedraagt gemiddeld hogere Europa.

3. Wat is DC spanning?

Dit is de gelijkstroom. Meest LED strips op de markt gebruiken laagspannings DC. Een transformator of laagspannings batterij moet vaak step-down de AC spanning tot een geschikt niveau voor de LED strips, die normaal gesproken 12V of 24V DC.

4. zijn dat uw LED strips constante huidige of constante spanning?

Al onze strip verlichting vereisen constante spanning. De stroomvoorziening van een constante spanning is een elektrische voedingsbron die spanning op een constant niveau regelt. In het geval van Flexfire LED-strip zou verlichting, een constant 12V of 24V, afhankelijk van de LED strip wordt gebruikt, nodig zijn.

5. Wat is kleurtemperatuur?

De kleur van licht kan worden gekwantificeerd door te verwijzen naar de kleurtemperatuur. Wit licht wordt uitgedrukt in Kelvin (K). De meeste witte lichten vallen in een spectrum tussen 2800K en 6500K en 10000K. Wanneer het krijgen dicht bij 3000 K, is het licht merkbaar warmer. Aan de andere kant van het spectrum hebben de lichten een blue-ish tint en koeler Toon wanneer bijna 10000K.

6. Welke kleurtemperatuur moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste kleur-temperatuur verlichting voor uw project is zeer belangrijk, en net zo belangrijk als de helderheid die u kiest. Overwegen de look en feel die u wilt dat uw project te hebben. Welke andere kleur lichten aanwezig zal zijn? Wat materiaal en kleur zijn de materialen die u te licht wenst?

C%@V~)6R]MK$`(QDWL9H6]O.jpg


Een paar:Hoe kan ik mijn LED-strips dim? Volgende:Voorbeelden van led producten Ipratings en toepassingen