LED Verlichtingsindustrie klaar voor groei explosie buiten 2016

- Jun 27, 2016-

Het is cliché in de verlichtingsindustrie staat dat er een moment van de gloeilamp, maar is de evolutie van de lampen uit goedkope gloeilampen betaalbare LED verlichting oplossingen heeft een enorme impact gehad op de verlichtingsindustrie als geheel en de trend is ingesteld om door te gaan. Voor bedrijven brengt het lucratieve mogelijkheden tijdens het afspelen naar de kaart van duurzaamheid voor de verantwoordelijkheid. Eisen voor duurzame oplossingen en lagere energieprijzen heeft LED -verlichting de verlichting grondstof van keuze geworden. Een scherpe stijging in de vraag wordt verwacht als LED lampen en hun energieverbruik kosten vallen, in de residentiële en commerciële markten. Dit is een kloof in de markt van de verlichting welke verlichting retailers en fabrikanten zijn scherp om te exploiteren in de komende jaren gemaakt.

Politieke krachten zijn in het spel

Het akkoord van Parijs; die werd ondertekend door meer dan 190 landen te verplichten tot verdere emissiereducties van 20% tegen 2020 ter bestrijding van de wereldwijde opwarming van de aarde. De Australische regering is het goede voorbeeld door het aanbieden van subsidies (zoals Victoria's VEET en Nieuw-Zuid-Wales ESS initiatieven) niveau staat. Zelfs de Indiase regering actie heeft ondernomen door het plan te kopen van 200 miljoen LED lampen tegen het einde van 2016 en heeft al offertes voor bedrijven om de straatverlichting retrofit in het hele land.

Bovendien, de Wereldbank het initiatief verlichting Afrika programma om meer dan 250 miljoen mensen in sub-Saharisch Afrika toegang te krijgen tot duurzame lichtoplossingen, waarin LED-verlichting een grote rol in het succes van het project spelen zal gelanceerd.

Effect op de markt van verlichting

UK gebaseerd bedrijf van de verlichting Starlite beweren dat LED-verlichting is de grootste ontwikkeling in de verlichtingsindustrie aangezien Thomas Edison in 1880 de wereld onderscheiden met een elektrische lamp. In hedendaagse $110 miljard dollar markt verlichting, LED-lampjes zijn naar schatting maken van $30,5 miljard USD. Analisten voorspellen de markt LED weg te eten bij het marktaandeel in de verlichtingsindustrie, zoals kan worden gezien in de grafiek hieronder.

Op basis van de groeiende markt, werken verschillende bedrijven veroveren op de markt. LEDinside.com de functie verhaal 'Silent stijging van high-end commerciële verlichting in de LED markt ' ondersteunt de beweringen over de stijgende eisen voor LEDs. As a matter of fact, Philips verlichting divisie aangekondigd een IPO-float die meer dan $700 miljoen USD voor het bedrijf uit te breiden haar wereldwijde aanwezigheid in de globale belichting markt en het station zou verhogen de overgang naar LED verlichtingssystemen en diensten.

PWC's 2012 verslag gedeeld inzicht in verhoogde durfkapitalist financiering door meer dan 80% in 12 maanden om LED aanbieders concurrerender te worden, aangezien meer bedrijven waren voorspeld om de markt te betreden.

Bovendien, Australische LED specialisten LEDified zijn ook doordringen van hun lokale markt met hun eco-vriendelijke en kostenreductie gebaseerd verkoopmodel om te groeien van hun marktaandeel. De kern van hun succes is te danken aan het waardemodel dat zij aan potentiële klanten, zoals hieronder aantonen kunnen.

Hun assortiment van LED-lichtlijnsysteem en commerciële LED downlighters geweest in het hart van LEDified de penetratie van de markt van LED verlichting in Australië.


Een paar:Hoe Kies de juiste LED lamp? Volgende:LEDinside: China's LED pakket markt vraag pikt in mei