LED waterdichte macht prijzen zal invloed op de kwaliteit van het?

- May 10, 2016-

Een LED verlichting een belangrijk element van het denken, dat wil zeggen, moet LED waterdicht power LED driver circuit met hun werkleven vergelijkbaar zijn. Hoewel het effect van het rijden circuit robuustheid er zijn veel elementen, maar elektrolytische condensatoren hebben een cruciale impact op de algehele robuustheid. Selecteer de juiste LED waterdicht te verlengen van de levensduur van het systeem, de vraag naar gerichte analyse van de toepassing van condensatoren, voeding elektrolytische condensatoren.

Effectieve levensduur van LED waterdicht power supply elektrolytische condensatoren door omgevingstemperatuur en inwendige temperatuur door de inwerking van het effect op de interne impedantie van de huidige rimpel gemaakte grotendeels. Elektrolytische condensatoren nominaal leven elektrolytische condensatoren fabrikant is gebaseerd op de blootstelling bij de maximale nominale temperatuurmilieu en de toepassing van de huidige testen voorwaarden maximale nominale rimpel. Bij 105 ° C typische condensator leven van 5.000 uren kan worden gewaardeerd, baan stress precisiecapaciteit praktijk leed lager in vergelijking met de nominale waarde, de effectieve levensduur langer is.


Een paar:LEDs produceren een aanzienlijke hoeveelheid licht Volgende:LED waterdichte macht gebruiken wat common sense het?