LED waterdichte macht gebruiken wat common sense het?

- May 10, 2016-

1. Waarom is de watervoorziening in gebruik zullen worden beschermd en heropenen na afsluiten en normaal kan werken?

Algemene watervoorziening is opgetreden in de loop van bescherming, er zijn twee gevallen, de eerste lading moment overbelasting kan worden veroorzaakt door overbelasting bescherming, wordt het aanbevolen om de Uitgangslast macht zijn ontworpen of aangepast; de tweede is de stijging van de temperatuur, het voorkomen van het verschijnsel van de temperatuur bescherming. Vooral gebeurt wegens wilskracht en stort neer in de beschermde status, terwijl de situatie opgelost alvorens om terug te keren naar normaal.

2, als u 300W vermogen waterdicht moet leveren, kunt u twee 150W waterdichte power supply en aangesloten?

En niet rechtstreeks kan worden aangesloten. 150W waterdichte voeding als gevolg van niet-functioneel ontwerp parallel, wanneer twee waterdichte uitvoer netspanningsvoltage niet hetzelfde is, hoogspanning zal dragen van de meeste of alle verlies, wat resulteert in snel en schade.

3. Waarom is de belasting van de motor, de lamp of de capacitieve lasten kan leiden tot watervoorziening kan niet worden een vloeiend begin?

Wanneer de belasting is een motor, een lamp of een capacitieve belasting als momentane macht bovenmatige stroom veroorzaakt, zelfs veel meer dan de maximale belasting watervoorziening, het zal ertoe leiden dat de watervoorziening niet een vloeiend begin zullen.


Een paar:LED waterdichte macht prijzen zal invloed op de kwaliteit van het? Volgende:Welke interne factoren die beïnvloeden LED waterdicht macht is?