LEDinside: China's LED pakket markt vraag pikt in mei

- Jun 27, 2016-

LEDinside, een divisie van TrendForce, meldt dat de wereldwijde gemiddelde verkoopprijs (ASP) van gelijkwaardige LEDgloeilamp van 40 watt bedroeg US$ 9,6 in mei, vertalen naar een maandelijkse daling van 1,6%. De globale ASP van 60-watt gelijkwaardig LED lampen in dezelfde maand viel ook 1,4% in vergelijking met April met US$ 12,9.

LEDinside analist Allen Yu zei dat de LED industrie was tekenen van herstel in het tweede kwartaal. In de chip markt, kwam een einde aan de dalende en sommige productprijzen ging zelfs. De prijzen van LED lampen is ook vertraagd van hun daling.

In China's LED pakket markt bleef prijzen van 2835 en 5630 arrangementen voor zowel standaard als halverwege motorvermogen segmenten stabiel. Aan de andere kant, viel prijzen van high-power 3030 pakketten merkbaar. Stijgende vraag in de high-power segment heeft geleid tot meer leveranciers de markt en dus meer concurrentie in te voeren. Bovendien was de daling van de prijzen van high-power producten scherper vergeleken met de gematigde dalende in de voorgaande periode.

Taiwanese LED fabrikant Epistar aangekondigd prijsstijging voor sommige chip-producten aan het begin van mei. Hoewel de Chinese fabrikanten hebben niet volgden, is onwaarschijnlijk dat ze verlagen hun prijzen verder voor de korte termijn. Vandaar, Yu erop gewezen dat de meeste LED pakket prijzen tijdens mei gestabiliseerd.

845974001465202451.png


Een paar:LED Verlichtingsindustrie klaar voor groei explosie buiten 2016 Volgende:Hoe te kiezen voor LED Driver IC?