Voorzorgsmaatregelen tijdens LED-opslag en het gebruik

- Jun 29, 2016-

LED is zeer gevoelige elektronische componenten, dus moet heel voorzichtig zijn tijdens de opslag en het gebruik, anders dat zal de vochtige LED, lekke band of de dood veroorzaken. En een heleboel probleem LEDs kan alleen gevonden worden tijdens gebruik.

Opslag:
1. vocht bewijs en anti-elektrostatische pakket met vocht absorberend materiaal moeten worden gebruikt, om te houden van vocht meestal kunnen houden voor 1 jaar zo niet openen van het pakket.

2. vóór opening die het pakket, de LED moet worden gehouden bij 30℃ of minder en luchtvochtigheid minder dan 60% RH.

3. na het openen van de verpakking, moeten de producten worden gesoldeerd met 24 uur. Zo niet, gelieve winkel bij 30 graden of minder en de luchtvochtigheid minder dan 10% RH. Het wordt aanbevolen dat de LED op de voorwaarde van de workshop van ≤30℃ en luchtvochtigheid minder dan 60% RH worden geëxploiteerd.

4. Indien het vocht absorberende materiaal heeft verdwijnen of de opslag de LEDs hebben overschreden, moet bakken behandeling worden uitgevoerd op basis van de 80±5℃ voor 24 uur.

Statische elektriciteit tijdens gebruik:
Statische elektriciteit of schommeling spanning kan de LEDs beschadigen, beschadigde LED zal laten zien sommige ongebruikelijke kenmerken, zoals de voorwaartse spanning lager wordt, of de LED niet licht bij de lage stroom, of niet licht omhoog.

Alle apparaten apparatuur en machines correct geaard, op hetzelfde moment, wordt het aanbevolen dat pols bands of anti-elektrostatische handschoenen, anti-elektrostatische containers moeten worden gebruikt tijdens de bewerking van LEDs.


Een paar:Hoe te testen van LED licht demping? Volgende:Hoe te berekenen kracht consumeren van LED flexibele strip?