Top 5 redenen om LED Flex Neon te kiezen voor borden

- Apr 19, 2019-

LED Neon is en is al een populaire onderneming in verlichtingsprojecten voor een eenzame tijd. Ze zijn economisch en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verlichten van gevels van gebouwen, als bedrijfsbanners, bannerborden voor evenementen en modeontwerpen enz.

News neon1

Neonreclames zijn gemaakt met neon en andere aluminium profielen of structuren, verbonden met elektrische energie om het effect van neonverlichting te genereren. Neon kan worden gebruikt om elke vorm of ontwerp te maken waardoor het gemakkelijk en aantrekkelijk is om te populariseren. Maar de reden zou moeten worden toegeschreven aan de volgende kenmerken en voordelen, en hoe neonverzekeringsbedrijven.

2SC.1

1. Bespaar energie en hoge zichtbaarheid - Neon is erg gunstig voor borden, spandoeken, evenementen, gevels van gebouwen, omdat ze een hoge zichtbaarheid bieden en opvallen. Neonlicht is gemaakt van flex-PVC en smd-leds, waardoor neonlampen veel energie besparen en naar schatting 50 tot 60 procent energie kunnen besparen in vergelijking met traditionele lampen.


2. Breed werkingsbereik - Neonborden zijn vrij duurzaam en hebben een breed werkingsbereik en kunnen ook op hoogspanning werken zonder problemen te veroorzaken.


3.Long levensduur - Goed geïnstalleerde neon in projecten heeft een eenzame levensduur van meer dan 50.000 uur, maar traditionele verlichting kan duren tot minder dan 8-9 maanden.


4. Eenvoudig te installeren - Neonstrip is eenvoudig te installeren en met de juiste promotiestrategie kunnen ze overal worden gebruikt, omdat ze volkomen veilig zijn om zowel binnen als buiten te worden gebruikt.

5. Meer trekt klanten aan - Vanzelfsprekend worden neonborden als merk gebruikt of gedecoreerd voor landschap, parken enz. Die de ogen van mensen in de nacht aantrekken.

SC8.DG.360

Een paar:Traditioneel neonlicht VS LED-neonlicht Volgende:U weet AT1606 LED-strip? Het is veel beter dan ws2811 of ucs1903 ledstrip.