Warm wit, zuiver wit, daglicht, koel wit, wat is de defference?

- Jun 26, 2017-

Over witte geleide lichten, veel mensen voelen zich verward bij de aankoop. Waarom is het zo anders?

Hier willen we u uitleggen en u helpen om de juiste chioce te maken voor uw leds-projecten.

Laten we eerst deze foto zien die de kleuren visueel laat zien.

led strip white color.jpg

Warm wit

Warm Wit is het bereik van kleurtemperaturen die variëren van 2200K - 3400K. De warme witte kleur produceert een of andere manier een gele kleur, al onze geleide producten zoals ledemodule , led strip , led neon tube enz. Hebben het. Echter, 2200K in vergelijking met 3400K zijn verschillende lichte kleuren. Zoals we hierboven gezien hebben, varieert het van geel tot zuiver wit .

Pure White - ook wel 'Daylight' genoemd

Basiclly, Pure White staat bekend als "Daylight". Het is het bereik van kleurtemperaturen van 4800K-6500K. Deze kleurtemperatuur Wit is niet geel en niet blauw, maar wit. Daarom noemen we het Puur wit.


Koel wit  

Net als Pure White heeft Cool White ook een relevante en algemeen bekende naam om de kleurtemperaturen tussen 9000K - 12000K te beschrijven. Deze kleurtemperatuur brengt een blauwachtige kleurtoon waardoor de mensen koud en ernstig voelen. In ledlampen is het de helderste kleurtemperatuur beschikbaar en produceert de meeste lumens.So veel klanten kiezen voor koele witte ledlampen om hun reclametekens te maken om meer mensen te zien.


Een paar:LED Display SD Card voor RGB LED Video Controller Volgende:pixel LED strip 48 leds een meter RGB ws2811 12V