Welke interne factoren die beïnvloeden LED waterdicht macht is?

- May 10, 2016-

LED waterdichte macht schakelen control register en verhouding van de tijd, zich te houden aan een stabiele uitgang voor netspanningsvoltage uit, dimmen energieschema bestaat meestal uit een puls breedte modulatie (PWM) controle IC en MOSFET gevormd. LED waterdichte voeding circuit switching bestaat voornamelijk uit schakelaars en hoogfrequent transformator. LED waterdichte macht in dagelijks leven rol speelt een belangrijke rol!

LED waterdichte voeding gelijkrichter diode gelijkrichter circuit. Er is een omgekeerde stroming als de uitvoer gelijkrichter diode is afgesneden, zijn tijd om terug te keren naar nul junction precisiecapaciteit en andere factoren die verband houden. Omdat de baan bij een hoge frequentie, lage frequentie componenten van de kenmerken van waterdichte LED power zal het veranderen van de aanval, aanval waardoor ruis. Bij hoge frequenties, de verdwaalde parameters op de kenmerken van het kanaal van de koppeling is groot, gedistribueerde capaciteit in elektromagnetische verontrustende passages in de verschillende aspecten van de bescherming van de LED waterdicht power zijn prestaties legitieme beveiliging wordt nog beter!

LED waterdichte voeding door de breed gespreide, slecht arbeidsmilieu te bevorderen, is het nog steeds kwetsbaar voor externe droog. De meest opvallende functie is het veilige gebruik van elektriciteit in geval van twijfel, zowel in de zomer is nog steeds winter, als gevolg van klimatologische en milieuproblemen veroorzaakt door het verschil elektrische apparatuur vaak baan Ying ring beïnvloedt, omdat de voorwaarde vaak beperkte, niet-tijdige revalidatie apparatuur normale werking is, om brengen moeilijker. Krachtige LED waterdicht levering elektriciteitsinstallaties, goede werking, zodat wij de ontwikkeling van lichteffecten grote voordelen opleveren.


Een paar:LED waterdichte macht gebruiken wat common sense het? Volgende:Welke vragen spoken LED waterdicht macht?