Welke vragen spoken LED waterdicht macht?

- May 10, 2016-

1, valse argumenten.

Omdat het werk op een hoge frequentie, laagfrequente component kenmerken LED dimmen voeding zou veranderen optreedt, waarbij ruis optreedt. Bij hoge frequenties, de parameters van de verdwaalde koppeling van grote invloed op de eigenschappen van het kanaal en het kanaal wordt verspreiding precisiecapaciteit EMI.

2, het schakelen circuit.

Het circuit switch bestaat voornamelijk uit schakelaars en hoogfrequent transformator. Bestaat tussen de schakeloptie en de warmte wasbak en behuizing en macht levering leidt binnen de capaciteit van de verspreiding, het gebeurt du / dt heeft een hoger niveau van pulse, wide-band en rich harmonischen. Laden schakelaar hoogfrequente transformer primaire spoel, rationele lading. Toen oorspronkelijk uitgeschakeld de schakelaar, de hoge-frequentie transformator lekkage zelfinductie gebeurde back-EMF E = - Ldi / dt, die is evenredig aan de huidige waarde van de mate van verandering van de collector, is en in verhouding staan tot de lekkage inductie, bovenop uitspanning aan-uit, vormen de turn-off spanning pieken vormen uitgevoerde inmenging.

3, gelijkrichter diode gelijkrichter circuit.

Er is een omgekeerde stroming als de uitvoer gelijkrichter diode is afgesneden, de hersteltijd naar nul junction precisiecapaciteit en andere factoren die verband houden. Het zal gebeuren onder invloed van de transformator lekkage zelfinductie en andere parameters verspreiden grote huidige verandering di / dt, het voorkomen van een sterke hoogfrequent storingen, frequentie van tot tientallen megahertz.


Een paar:Welke interne factoren die beïnvloeden LED waterdicht macht is? Volgende:LED drive power nu hoe te ontwikkelen