5V één kleur LED Sign Pixel String licht

5V één kleur LED Sign Pixel String licht

Shenzhen Oxford verlichting Co., Limited is een van de professionele 5v één kleur leidde teken pixel tekenreeks lichte fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij groothandel 5v één kleur leidde teken pixel tekenreeks licht gemaakt in China en haar prijs met onze fabriek controleren. Basisinfo Artikelnr:...

Productdetails

Shenzhen Oxford verlichting Co., Limited is een van de professionele 5v één kleur leidde teken pixel tekenreeks lichte fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij groothandel 5v één kleur leidde teken pixel tekenreeks licht gemaakt in China en haar prijs met onze fabriek controleren.

Basisinfo

Model NO.:5V één kleur LED Sign Pixel String lichtSpanning: 5 v
Kleur: rood/groen/blauw/geel/witLED Type: DIP LED

Artikelnr.: LED-9mm-pixel
Productnaam: 9mm LED Pixel licht
De grootte van het gat: 9mm
Lichtbron: 5mm één kleur DIP LED
Ingangsspanning: DC5V
Stroomverbruik: 0.1-0.3W/PC
Grade waterdicht: IP66
Emitterende hoek: 120 tot 140 graden
Emitterende kleur: Rood, geel, blauw, groen, wit
Werk temperatuur:-40degr te 50degr
Levensduur: over 50000hours

Functies
1. deze enkele kleur LED sign pixel licht is waterdicht met de graad van bescherming bereiken IP66, die zorgt voor een lange levensduur. Zijn levensduur is over 50000hours.
2. deze energie efficiënte product kan hoog visueel effect en uitstekende helderheid. De kosten van de macht zal sterk worden verlaagd.
3. met redelijke ontworpen gaten, kan het gemakkelijk geïnstalleerd en onderhouden. De juiste soepel en zacht PVC cover wordt toegepast om ervoor te zorgen de gunstige en stabiele installatie.
4. de LED is gevestigd door de injectie-machine. Met de UV-kracht weerstaat het UV-straling.
5. ons product is sierlijk met de transparante kleur. De kleur kan worden gemaakt om te koppelen aan uw kanaalletter of teken.
6. de aansluitende draad is doorgaans 100mm lang. De lengtetolerantie van -5% tot + 5% kan bestaan.

Installatie-instructies
1. DC5V voor één kleur; Gebruik de gecompenseerde voeding.
2. de omvang van de draad is ten minste 4 vierkante mm te houden van de lage verspilling van macht.
3. de single color pixel ledverlichting: de witte draad is negatief, verbinding maken met de negatieve van het stuurprogramma.
4. de single color pixel ledverlichting: de kleurrijke draad is positief, verbinding maken met de positieve van het stuurprogramma.
5. als enig licht niet werkt, Controleer de LED-lampjes en de draden, als het probleem niet de draad is; Wijzig een nieuwe om te testen.
6. RGB zeven color pixel ledverlichting: de gele draad is positief, sluit aan op de positieve van de voeding. De rode, groene en blauwe draden zijn negatief; Verbinding maken met de controller; Houd er rekening mee dat moet verbinden de gecompenseerde poort in de controller--R, G, B poort.
7. volledige RGB color pixel ledverlichting: de rode draad is positief, sluit aan op de positieve van de voeding. De gele draad is gegevens is de groene draad klok; De blauwe draad is negatief; Moeten verbinding maken met deze 3-aderige op de gecompenseerde poort in de controller. Houd er rekening mee dat ook nodig sluit de blauwe draad aan de negatieve van de voeding.

Toepassing
1. ons product is geschikt voor zowel binnens- en buitenshuis decoratie.
2. In aanvulling op het bedrijfslogo, het kan worden geserveerd op het verlichte kanaal brief of andere gerelateerde toepassingen.
3. het is ook van toepassing voor exterieur tekenen of commerciële reclameborden, vooral voor die borden op hoogbouw.

Hot Tags: 5V één kleur leidde teken pixel tekenreeks lichte fabrikanten China, leveranciers China, gemaakt in China, de fabriek, groothandel, prijs
Een paar:9mm enkel kleur F5 LED Pixel licht groen Volgende:2016 hete verkoop RGB Pixel String licht LED

Onderzoek

You Might Also Like