San'an Opto en HC verhoging van de Semitek LED Chip prijzen ook deed?

- Jun 29, 2016-

(Auteur: Ivan Lin, hoofdredacteur, Content ontwikkeling divisie / /vertaler: Judy Lin, hoofdredacteur, LEDinside)

Een verslag van Koreaanse media ET nieuws beweerde Chinese fabrikanten San'an Opto en HC Semitek sloot zich aan bij Epistar van lood in het verhogen van de LED chip prijzen, die Koreaanse media en anderen geanalyseerd was een teken dat pijlsnel LED chip prijzen ten slotte kaatste. LEDinside vond echter het Koreaanse media verslag was niet een exclusief interview met hogere stafmedewerkers uit San'an Opto, noch was het een grote schaal prijsaanpassing.

In het verslag-Koreaanse media, de San'an Opto-officiële geïnterviewd heeft gereageerd: "Vanaf mei 2016, bepaalde LED chip prijzen waren met 10% verhoogd." Ook legde hij uit "marktprijzen worden beïnvloed door aanbod en eisen." Een San'an Opto bron geopenbaard aan LEDinside, ze hebben niet de intentie van chip prijzen aanzienlijk te verhogen, maar sommige Chinese LED chip leveranciers hebben incrementele prijs verhoogt, vooral sinds de tweede laag leidde pakket fabrikanten zijn bereid om veilige chip levering tegen een hogere prijs.

San'an Opto van operaties in 2016 geprofiteerd van subsidies en andere overheidsbeleid en het doorgegaan met het uitrollen van expansie productiestrategieën. In begin 2016, het bedrijf overgenomen 28 nieuwe MOCVDs, dit komt overeen met de productiecapaciteit van ongeveer 56 oude machines op basis van 2-inch EPI-wafeltjes (54 stuks) berekeningen. Ongeveer 12 van de 28 MOCVDs ingevoerd productie sinds maart 2016, die aan de orde gesteld benuttingsgraad en productiecapaciteit. Aangezien San'an Opto streeft om kosten te verlagen, vergt de impact van verhoogde productie op toekomstige LED chip prijzen verdere opmerkingen.

Nichia van rechtszaken in de VS en Europa zal zorgen voor gepatenteerde LED chip prijzen, hoogvermogen LED chip prijzen zijn het meest gestegen. Deze producten hebben een veel hoger niveau van de ingang van de technologie, en lage volumes van markt leveren. Bovendien, begonnen Japanse fabrikant Nichia een aantal rechtszaken in Noord-Amerika en Europa tegen eind-product fabrikanten en andere downstream-clients. Dit heeft ook toegestaan fabrikanten met patent beschermde LED chips te bezitten veel betere prijs onderhandelen over mogelijkheden en verbeteren hun offertes.

Omdat klanten waren de introductie van nieuwe LED producten veel langzamer dan verwacht in de markt van de achtergrondverlichting van mei tot juni 2016, achtergrondverlichting eisen aanzienlijk gedaald, volgens analisten van de LEDinside. De nieuwe groei-impuls zal moeten wachten tot na juli tot en met augustus te nemen effect, en LED-verlichting markt zijn eisen zal dalen na juni 2016. Echter opmerkingen gebaseerd op LED fabrikanten en merk Philips jaarlijkse conferentie show, ondanks zware verliezen door elke fabrikant LED verlichting Philips nog grote hoeveelheden producten die de prijsdalingen in eind 2016 kussens aangeschaft. Over het geheel genomen zijn de LED marktprijzen relatief stabiel in vergelijking met 2015.

Overaanbod van LED chips in de markt heeft ertoe geleid dat veel fabrikanten van LED pakket optimistisch over de mogelijke prijs upticks.

Everlight de directeur en de Voorzitter van de Business groep verbod Yan Liu ook onlangs heeft gereageerd op de Epistar product prijsstijging op de Guangzhou International verlichting eerlijke (GILE) 2016: "als dat het geval is, dan zal het afhangen van Chinese fabrikanten zal houden van de status-quo of prijzen te verhogen, dus hebben we niet gezien veel LED chip fabrikanten in China lagere prijzen dit jaar. We zouden blij zijn als we prijzen kunnen verhogen, maar zijn nog steeds speculeren op dit moment veel van deze besluitvorming zal afhangen van de vraag. Als gevolg van de situatie van overaanbod, kunnen er veranderingen wanneer de prijzen zullen worden aangepast."

Als gevolg van de hierboven genoemde factoren, bepaalde LED chip prijzen zijn niet getroffen door de prijsdalingen, maar in het algemeen fabrikanten zijn het uitbreiden van de productiecapaciteit tot lagere kosten. De industrie zal in de toekomst nog worden uitgebreid, zijn LED verlichting eisen en niche markt-toepassingen. Het zal zeer moeilijk zijn voor LED achtergrondverlichting markt te houden groei.


Een paar:Adresseerbaar Led Strip Full Color 2812B IC-30LED Volgende:Zal de hele wereld de straatverlichting worden LEDs 2025?