Euro 2016 Soccer locaties Light Up - met oude technologie!

- Jun 27, 2016-

De Quadriënnale UEFA Euro Cup is de tweede grootste toernooi van de planeet van nationale voetbalteams, achter alleen de kop van de wereld, en voor de Copa America. De maand-lange 24-land laatste ronde van het seizoen 2016 is in volle gang over 10 steden in Frankrijk. Natuurlijk, verlichting bedrijven zijn kick-off van de mogelijkheid om opscheppen dat zij stadion verlichting bieden.

Geïnteresseerd in artikelen & aankondigingen over sport & entertainment verlichting?

Op een dergelijke gigantische podium, en met zo veel publiciteit op het spel, ze moeten worden uitvoering van de laatste in outdoor LED schijnwerper-verlichting, juiste?

ledsstadiumnews062216.jpg

De score is metalen halogeniden 477, LEDs 0 in het Stade de France in de buurt van Parijs, waar de 477 Osram HQI lampen in het veld die als voor veel van de wedstrijden van Euro 2016 host fungeert, inclusief de finale op 10 juli oplichten. (Bron: Getty Images Sport/Xavier Laine via Osram).

Dat is wat wij ervan uitgegaan hier bij LEDs tijdschrift toen we een paar van persberichten gevlekte van Osram en Zumtobel trots aankondigen dat ze hebben geïnstalleerd nieuwe systemen aan het licht van de actie op het middelpunt Stade de France in de buurt van Parijs zo goed zoals in Lille en Marseille voor Osram met haar Siteco merk lampen, en op de arena's van Saint-Étienne , Lyon en Nice voor Zumtobel en haar Thorn-merk.

Maar zoals we via de releases van boven lezen naar beneden met een beschrijving van verlichting op de zes stadions, merkten we drie letters die schitteren door afwezigheid: L-E-D.

Zodat wij weer via hen lezen. En weer. Nog geen LEDs in de schijnwerpers. (Osram gebruikt LEDs voor sommige kleurrijke gevel verlichting, maar niet voor de verlichting van de speelvelden).

Beide bedrijven beschreven nog de prestaties van de overtreffende trap verlichting meestal toegeschreven door leveranciers aan veld LED-verlichting bij grote sportfaciliteiten en gebeurtenissen zoals Brazilië World Cup in 2014, De 2015 Super Bowl in Phoenix, en bij diverse Europees voetbal faciliteiten en ons honkbal parken.

"Siteco projectoren zal creëren optimale visuele omstandigheden voor zowel de atleten en de toeschouwers," verkondigde Osram in schreeuwt zijn "state-of-the-art lichttechniek." Het kraaide die het Stade de France verlichting "stelt briljant en high-definition kwaliteit foto's dat zelfs boven de normen van de internationale voetbalbond met betrekking tot de kwaliteit van de verlichting op het speelveld op."

Het persbericht van Zumtobel zong uit hetzelfde hymn blad. "Op alle de stadions, drie of vier variabele verlichting modi beschikbaar zijn om te voldoen aan de verschillende verlichting tijdens de training, tijdens een wedstrijd, en voor televisie-uitzendingen," Zumtobel zei van haar Thorn verlichting. "De mogelijkheid om te passen op het niveau van de verlichtingssterkte maakt deze lichtoplossing niet alleen zeer flexibel, maar zeer energie-efficiënt, ook."

Niet alleen Osram zowel Zumtobel faalde wil LEDs, ze elke verwijzing helemaal weggelaten om de lichtbron — alsof iets anders dan "LED" misschien wel een verlegenheid of zelfs een vies woord in hedendaagse light-emitting-diode tijdgeest.

Dus vroegen we. En hetzelfde antwoord kwam terug van beide bedrijven: "HQI."

Een woordvoerder van Zumtobel verklaarde dat "LED maar net op het punt dat het kan is het werk doen, maar vaak meer armaturen met HQI dan nodig. Terwijl de lichtkwaliteit op hetzelfde niveau is, is de kosten van LED nog hoger. Voor de meeste maakt dit het moeilijk te rechtvaardigen, tenzij u de besturingselementen of de bioscoop effect hoeft. Zeker op energie die alleen de terugverdientijd te lang duurt de tijd gegeven per jaar die de verlichting wordt gebruikt."

Dus daar heb je het. Bij stadion de schijnwerpers kunnen LED's te veel en te duur, ten minste volgens Zumtobel. Dat verklaart misschien waarom een jaar na de Super Bowl eerst gespeeld onder LEDs in 2015 in stadion van de Universiteit van Phoenix, het keerde terug naar metalen halogeniden dit jaar in Santa Clara, CA stadium Levi's (hoewel ontwerpers zou hebben besloten dat verlichting enkele jaren geleden).

Wat de specifieke redenen op elke locatie, hebben LEDs niet overgenomen volledig genomen de sport spel verlichting. Nog niet, tenminste.


Een paar:werelds grootste LED scherm In Indonesië met 353 meter lengte Volgende:Winter komt? werelds Top verlichting fabrikant Philips sluit Shenzhen fabriek