Hoe Led-verlichting kiezen voor de buiten- en buitenkant van het gebouw?

- Oct 24, 2018-

LED-verlichting is de beste oplossing aan het worden voor een breed scala aan binnen- en buitenverlichtingstoepassingen.

Redenen zijn eenvoudig: LED's zijn tot nu toe de meest energiezuinige lampen op de markt, omdat ze de langste levensduur hebben (en bijbehorende productgaranties) met 2-10 keer de dichtstbijzijnde concurrerende technologie, en ze produceren een licht van zeer hoge kwaliteit met een breed scala aan kenmerken. Bovendien zijn het kleine, flexibele en stabiele lampjes, wat betekent dat ze niet de problemen met het breken of recyclen van oude legatietechnologie hebben. Misschien is het enige nadeel dat ze meestal de hogere prijzen hebben dan de traditionele verlichting. Maar de prijs blijft dalen en een slimme belegger herkent meteen dat een levensduur die een orde van grootte (10 keer) langer dan een traditionele kan zijn lamp is de investering gemakkelijk waard. Je krijgt toch waar je voor betaalt.

Hoe kies je dan de juiste ledverlichting voor buiten en het bouwen van exterieurs?

Ten eerste moet je heel duidelijk zijn over de omgeving van de toepassingen van licht.

Meestal, buitenshuis en buitenkant van het gebouw, zullen de lichten volledig worden blootgesteld in de zon, de regen, de storm enz. .. dan moet het licht de beste materia hebben en volledig waterdicht zijn.

3030 tube_副本US$PZO)LNW86@GLKHUZF{QN


Candice Tian

Exportdirecteur

Shenzhen Oxford Lighting Co. Beperkt

Tel: +86 13809882437

Loca .: Shenzhen, China

www.szledoxfords.com

E-mail: oxford.adsleds@yahoo.com

Vind mij op WhatsApp: +86 13809882437


Een paar:Wat is de meest populaire Dmx Led Pixel String? Volgende:LED Neon--Dot vrije, flexibele en programmeerbare Led Neon lineaire Flex