LED Drive Power er Is om te weten welke technologie het?

- May 10, 2016-

Denkt u dat de huidige LED-aandrijftechniek macht is vriendelijk van hoe het? Hebben om te weten te komen over? LED constant huidige station vermogen van gedistribueerde technische redenen hoge betrouwbaarheid in dat deel van de macht station LED te blijven volgen van de traditionele voeding, met behulp van de constante druk modus voeding, LED driver power supply ontwerp leidde accumulatie van de technologie zal de voorwaarden scheppen voor kwaliteit, op dezelfde macht levering specificaties, hebben niet de bevoegdheid om nieuwe modellen te ontwikkelen , macht kan worden achterwaarts compatibel, sterk verminderen van de specificaties van de macht om station macht eenheid.

Zachte en harde combinatie van precisie controle ideeën, in alledaagse macht levering ontwerp, het randapparaat verwerking van geaccumuleerde fout die het was erg moeilijk, wat leidt tot LED power aandrijvingsparameters ontworpen ver rijden.

Constante huidige station huidige detectie behoeften, het gebruikelijk is aangesloten in serie met weerstand tak cent zelfs krijgen feedbackgegevens, hoge efficiëntie te bereiken, weerstandswaarde is kleiner, te klein zelfs milli weerstand tegen de productie, testen van alle het ongemak algemene instrumenten waren niet in staat om te controleren of de juiste waarde, LED station macht productieproces ook invloed op die de nauwkeurigheid van de huidige instelling weerstand modus is vaste manier , aanpassing is niet eenvoudig.


Een paar:Volledige LED kleur Display aanvraag- en selectieprocedures Volgende:LED Drive Power te kopen van het geheim