LED Drive Power te kopen van het geheim

- May 10, 2016-

Later zijn er twee belangrijkste drijvende kracht

Een: om te kijken van de condensator merken, waaronder Ruby (Rubycom Japan) vooral bekende, Hengying (HY-gemaakt) zijn vaker, natuurlijk, niet van toepassing op prijs dan andere merk condensatoren voor een paar cent duurder.

Twee: of met de IC chip controle, aangezien de controle IC-chip is alleen een kortsluiting, overspanning, overbelasting, overmatige temperatuur bescherming.

Zolang deze twee punten in plaats van de macht van het station, is de kwaliteit zeer goed geweest.

Bij het kiezen van LED station macht ook rekening te houden de volgende punten:

Algemene beginselen

een, volgens de LED-stroom- en kenmerken, het ideaal is om het constante huidige station gebruiken. Het kan voorkomen veranderen de LED voorwaartse spanning veroorzaakt door de huidige schommelingen, terwijl een constante stroom aan de LED helderheid en stabiliteit.

b, daarnaast leidde lichtgevende flux en omgekeerd evenredig met de temperatuur, het moet het minimaliseren van het gebruik van warmte en elektriciteit goed ontworpen koelsysteem. Waardoor de omgevingstemperatuur van het werk van de LED.

c, met het oog op de algehele levensduur van de LED, LED junction temperatuur moet worden gecontroleerd binnen een bepaald bereik bevindt, dat wil zeggen om te bepalen van de omgevingstemperatuur voor LED producten werk.

1 hoge betrouwbaarheid

LED-producten zijn voornamelijk LED chip en macht, koeling van huisvesting, aanstuurkringen en andere componenten. Waarin de LED voeding direct invloed op de kwaliteit van het product. Vooral LED lamp producten, zoals geïnstalleerd in de hooggelegen, gemakkelijk onderhoud, onderhoudskosten is ook groot.

2 hoog rendement

LED energie besparende producten, voeding aan de energie-eisen moet voldoen. Met name is de structuur van de macht die is geïnstalleerd in de armatuur, bijzonder belangrijk. Omdat de lichtopbrengst van de LED geleid met toenemende temperatuur vermindert. High-efficiency voeding, kleine stroomverbruik van de monitor, warmte in de armatuur is klein, het vermindert de stijging van de temperatuur van de lamp. Voordelig LED licht mislukking vertragen.


Een paar:LED Drive Power er Is om te weten welke technologie het? Volgende:Regeling tien belangrijkste punten van de macht van de LED-lampjes