LED licht groeien marktaandeel wordt verwacht te bereiken $300 miljoen In 2017

- Jun 29, 2016-

In de afgelopen jaren groeien ledverlichting permeabiliteit verhoogd alot, de wereldwijde LED Grow Lights productie groeit snel in 2013, hoewel enige tien miljoen Amerikaanse dollars, verwacht dat zij meer bedragen dan 35 miljoen dollar in 2014, en meer dan $ 300 miljoen in 2017.

De opto-elektronica industrie onderzoeker van topologie onderzoek instituut Center Lin Peixuan zei: vergeleken aan NT $1.8/lm in 2010 bevorderen de LED-licht groeien kosten scherp gedaald naar NT $0.38/lm in 2013, Philips, Osram, Mitsubishi, Panasonic en andere internationale bedrijven investeren tot innovatieve toepassingen van LED-verlichting

Plant-fabriek ontstond in 1957 in Denemarken wegens gebrek aan zon voor plant, en later gevolgd door Japan, VS en Nederland. Echter, het niet op grote schaal bevorderd omdat de kosten te hoog, ook gebrek aan kennis en ervaring, tot in de 21ste eeuw, het vernieuwd publieke aandacht opnieuw als gevolg van de verslechtering van de broeikasgassen.

Als het beginsel van planten is fabriek het verplaatsen van planten uit het buitenleven naar binnen, en vervangen van natuurlijk licht door kunstmatige bronnen, zodat de plantengroei wordt niet beïnvloed door milieu. Omdat de hoge van LED-verlichting kosten, in het verleden de plant fabrieken fluorescentielampen gebruiken of hogedruk natrium lampen voor verlichting, met LED daling van de prijzen en de verbeterde technologie, de LED glow light bevorderen verschijnt er een nieuwe golf van vooruitgang.


Een paar:LED Power Supply Controller RGB Led flexibele Strip Kit Volgende:Hoge helderheid 110VAC 220VAC 3LEDs 2835 commerciële String leidde Module