Optionele LED Display vier voorzorgsmaatregelen

- May 10, 2016-

LED display voor de weergave van zware beveiliging controle hoofd soldaten, marktontwikkelingen op het gebied van de directe impact op de veiligheid industrie richting. Outdoor LED LED industrie is de ontwikkeling van intelligente verkeer heeft ongekende voordelen, is een belangrijke ontwikkeling richting van de LED-veld. Met de ongekende welvaart van LED-technologie, LED display producten zorg, op grote schaal gebruikt in commerciële reclame, live uitzending, verkeer begeleiding, fase interpretatie van andere velden.

Vier voordelen van LED display

In de markt van outdoor reclame, LED groot scherm reclame als gevolg van de doelgroepen van de consument relevantie sterk visuele impact en sterke prestaties, reclame updates, flexibele, lage kosten per duizend publiek bereiken hogere enorm voordeel hebben, is uitgegroeid tot een belangrijke buitenreclame communicatiemedia.

In vergelijking met LCD schraper machines, LED display voordelen in de volgende punten:

1, een oppervlakte van ductiliteit, LCD groot gebied is moeilijk te bereiken naadloze, LED-display kunnen willekeurig uitgebreide en naadloze splicing.

2, LCD plasma scherm flux verval snel, meestal Voer een en een half of zo, ze moeten worden vervangen, maar de LED-display onder dezelfde operationele voorwaarden van ten minste vijf jaar, geen probleem.

3, LED schraper machine kunt interactieve technologie verbeteren schraper machine als een interactieve reclame medium tussen het publiek en de reclame, zoals aangepaste aanraakscherm, uitgezonden om wolk beheer.

4, in termen van display, LED-display van hoge helderheid, brede bekijken hoeken en goede kleurweergave is superieur aan LCD-schermen. LED schraper machines zijn over het algemeen gebruikt in de luchthavens, winkelcentra, hotels, high-speed rail, metro, theater, tentoonstellingen, kantoren en andere doelklanten koopkracht, met grote reclame-waarde.


Een paar:Hoge helderheid 110VAC 220VAC 3LEDs 2835 commerciële String leidde Module Volgende:LED-Display en LED afdrukken scherm, hoe te kiezen?