Samsung lanceert nieuwe Line-up van CSP LED componenten voor auto verlichting

- Jun 27, 2016-De Elektronika van Samsung, een wereldleider in geavanceerde component oplossingen, kondigde vandaag aan dat het "Fx-CSP" heeft geïntroduceerd, een line-up van LED pakketten welke functies chip-schaal verpakking * en flexibele printplaat technologie, voor gebruik in automotive toepassingen.

"Onze nieuwe line-up van de Fx-CSP zal brengen ontwerp flexibiliteit en kosten concurrentievermogen aan de auto Verlichtingsindustrie," zei Jacob Tarn, uitvoerend vice-voorzitter, LED Business Team, de Elektronika van Samsung. Hij voegde eraan toe dat "Wij zal voortzetten om de innovatieve LED producten en technologieën, zoals matrix van de multi-Spaander technologie, die een sleutelrol bij de groei van de automobielindustrie van de LED-verlichting spelen kunnen."

Samsung's nieuwe Fx-CSP biedt een geavanceerde combinatie van chip-schaal verpakkingen en flexibele printplaat technologie, die samen in staat meer compacte chip formaat en een hogere mate van betrouwbaarheid stellen. Het gebruik van een flexibele printplaat kan ook meer warmte te verdrijven, die leidt tot lagere weerstand en een grotere mate van lumen-per-watt efficiëntie dan het gebruik van een keramische board bewerkstelligt.

Verder staat de nieuwe Samsung automotive LED line-up auto ontwerpers gebruiken een verscheidenheid van chip regelingen zoals één chip, een 1 door 4 of een regeling van de multi-Spaander 2 door 6 aanpassen aan verschillende verlichting configuraties. De Fx-CSP line-up kan veel worden gebruikt in automotive verlichtingstoepassingen die positie lampen ** en overdag ** uitgevoerd lampen evenals koplichten ** waarvoor hogere lichtstroom en betrouwbaarheid dan andere auto lampen bevatten.

De Fx-CSP line-up bestaat uit enkele pakketten, Fx1M en Fx1L, met 1-3 watt per stuk, evenals de pakketten met een array van de hoogspanning 14W, Fx4 en een 40W hoogspanning array, Fx2x6. De variatie in wattage niveaus kunt Samsung LED verlichting pakketten goed te werken met een breed scala aan automotive buitenverlichting.

Door toevoeging van de nieuwe line-up van de Fx-CSP aan haar bestaande halverwege macht en high-power automotive LED component line-ups, biedt Samsung nu een zeer competitieve gezin van auto verlichting onderdelen.


Een paar:Zal de hele wereld de straatverlichting worden LEDs 2025? Volgende:China leverancier IP68 5050 4LED warm witte LED Module