Het verschil tussen LED en OLED

- May 10, 2016-

LED en OLED als een nieuwe verlichting halfgeleidertechnologie, bekend als de vierde generatie licht bron of groen licht, in vergelijking met traditionele verlichtingsproducten, energiebesparing, milieubescherming, lange levensduur, geringe omvang en andere kenmerken heeft, het grote schaal kan worden toegepast in verschillende richtingen, display, decoratie, verlichting, algemene verlichting en stedelijke gebieden zoals nacht.

Dus, in de afgelopen jaren enkele van's werelds ontwikkelde landen actief ontwikkelen OLED en LED verlichting van de halfgeleider. Echter, LED en OLED als gevolg van de verschillende werken en productie proces is er hun eigen kenmerken.

ledLED staat voor licht afgevende diodes, het algemene gebruik van groep III-IV halfgeleidermaterialen en anorganische chemische vapor deposition (CVD) proces. Als met conventionele halfgeleider industrie is hoge kapitaalkosten productieproces, het moeilijk om groot formaat. LED kan daarom alleen worden toegepast in de vorm van een punt lichtbron. Indoor algemene verlichting, verlichting met het oog op een zekere ruimte, LED vereist hoge helderheid, dus om te voorkomen dat verblinding, resulterend in zacht licht, leidde lampenkap is vaak noodzakelijk om de installatie te gebruiken. Maar op deze manier de lichtopbrengst van LED-lampen zal dalen.


Een paar:Regeling tien belangrijkste punten van de macht van de LED-lampjes Volgende:Denkt u LED waterdicht Power Supply functies, wat betekent dat?