Wat zijn IP-classificaties voor LED producten?

- Feb 27, 2017-

A.Waar staat IP voor?

IP is een acroniem andquot; Ingress Protectionandquot;.Het is een meting van de bescherming van een item dat tegen vaste voorwerpen (stof, zand, vuil, etc.) en vloeistoffen hebben zal.

Een IP-rating bestaat uit 2 nummers. Het eerste getal verwijst naar de bescherming tegen vaste voorwerpen (stof, enz.) en het tweede getal verwijst naar bescherming tegen vloeistoffen.

B.Wat is een IP-Rating?

Elke IP-beoordeling heeft twee nummers, die beide u informatie over het niveau van bescherming geven. Een hoger nummer betekent betere bescherming tegen vaste stoffen en vloeistoffen.

-Het eerste getal (0-6) verwijst naar het niveau van bescherming tegen vaste voorwerpen en bewegende delen, zoals stof, puin of andere vaste stof.

-Het tweede getal (0-8) verwijst naar het niveau van bescherming van de vloeistof en vocht.

Neem een kijkje op de grafiek hieronder om de bescherming geboden met elk getal beter te begrijpen.

Bijvoorbeeld:Met een IP-65 rating,de LED's kunnen worden gebruikt in anoutside omgeving en zijn waterbestendig, maar ze zijn niet waterdicht en zijn niet geschikt om te worden ondergedompeld. Een IP68 kan worden ondergedompeld inwater.

Een paar:Wat zijn de verschillen tussen IP65, IP67 en IP68? Volgende:2017 leidde nieuwe Flex Strip Ws2811 Ic High Pixel Strip