Zal de hele wereld de straatverlichting worden LEDs 2025?

- Jun 29, 2016-

De Climate Group, die als voor haar jaarlijkse Klimaat Week NYC host fungeert, genaamd over elke één stad en nut rond de wereld voor het plannen van de schakelaar van hun straatverlichting op LED 2025 en lanceerde zijn nieuwe grote wereldwijde campagne LED = lagere emissies geleverd, ter bevordering van de lokale overheden, steden en utilities te omarmen de voordelen van het koolstof- en kosten van over te schakelen naar LED.

Een nieuw rapport, The Big Switch: Waarom is het tijd om het opschalen van LED straatverlichting, van The Climate Group dat vandaag is gepubliceerd, blijkt dat grote steden over de hele wereld willen upgraden naar LED. Technologische barrières voor het omschakelen naar LED nu overwonnen. Echter, in de aanloop naar de COP21, steden willen meer steun van de overheid en financiële instellingen om businessmodellen en financieringsopties te maken van de schakelaar te verfijnen.

Studies tonen aan dat deze steden die hebben aangenomen LED straat verlichting bereikte energiebesparing van tussen de 50-70% en deze besparingen verhogen wanneer gecombineerd met slimme LED-besturingselementen.

De bevindingen zijn het resultaat van een tweejarige raadpleging van The Climate Group met steden, na onze wereldwijde LED-straatverlichting tests in 12 grote steden zoals New York, Londen, Kolkata en Sydney. Het overleg werden uitgevoerd in samenwerking met Philips Lighting.

"Als een emissie-snijden en geld besparende technologie, LED straatverlichting is de grote geen-brainer-nr. Er is niet langer een reden waarom de grote schakelaar moet niet vandaag beginnen, versnelde goedkeuring in de VS en over de hele wereld ", zei Mark Kenber, CEO van The Climate Group. "Onze wereldwijde tests en raadpleging is gebleken dat, als het gaat om klimaatverandering aan te pakken, LEDs zijn de laagste van de lage opknoping fruit en makkelijkst te implementeren. Het technisch bewezen, commercieel levensvatbaar, en al leidt tot aanzienlijke besparingen voor steden over de hele wereld. Met het nummer van de straat verlichting over de hele wereld kunnen sloeg 350 miljoen tegen 2025, lokale overheden, nutsbedrijven en financiële instellingen moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat alle nieuwe en bestaande straatverlichting worden geleid – of gelijkwaardige energie-efficiëntie – 2025."

"Hier in New York, de stad is het vervangen van 250.000 straat verlichting met LED, dit is het grootste project van zijn soort in de VS. Tegen 2017 bespaart de stad US$ 14 miljoen in energie-en onderhoudskosten. Als alle buiten licht in de Verenigde Staten werd overgeschakeld naar LED, de natie zou besparen US$ 6 miljard - en de verlaging van de carbon zou hetzelfde als het nemen van 8,5 miljoen auto's van de weg."

In 2013 begon de stad van Los Angeles installeren 140.000 LED straat verlichting. Het heeft al gemeld energiebesparing van 63% en kostenbesparingen ongeveer US$ 8,7 miljoen in 2014. Vandaag, met de hulp van Philips Lighting, de stad is een upgrade naar 'Smart LED's ', een systeem dat mobiele en cloud-gebaseerde technologieën met potentiële energiebesparing van tot 80 gebruikt %.

"De overgang naar nieuwe LED en de aangesloten LED straatverlichting is bemoedigend," zei Harry Verhaar, Head of Global Public & Government Affairs bij Philips Lighting, "de huidige tarieven van de renovatie van bestaande straatverlichting zijn echter te traag. We moeten aan het dubbele van het tarief renovatie zodat wij gelijke tred met de stijgende vraag naar energie houden. Vernieuwing van de bestaande infrastructuur met LED's moet een prioriteit als steden zijn om de voordelen van besparing in geld en energie te realiseren en beter verlicht, veiliger straten.

Over te schakelen naar LED's is niet alleen gunstig in termen van besparingen en emissies, volgens het rapport van The Climate Group, waarin ook aanvullende sociaal-economische voordelen. Lichte kwaliteitsverbeteringen leiden tot betere zichtbaarheid en vermindering van verkeersongevallen. Steden upgraden naar LED straat verlichting hebben ook kansen voor nieuwe commerciële investeringen en verbetering van de regio's die van de verbeterde infrastructuur profiteren gemeld.


Een paar:San'an Opto en HC verhoging van de Semitek LED Chip prijzen ook deed? Volgende:Samsung lanceert nieuwe Line-up van CSP LED componenten voor auto verlichting