Winter komt? werelds Top verlichting fabrikant Philips sluit Shenzhen fabriek

- Jun 27, 2016-

Dit artikel is bijgedragen door een Wellmax editor analyses gevolgen van de recente sluiting van Philips LED fabriek in Shenzhen, China.

In 2008, een RMB 4 biljoen (US$ 586 miljard) economische stimulans plan en de financiële compensatie voor de LED industrie door Chinese overheid hielp LED industrie snel evolueren. Volgens de statistieken vandaan meer dan de helft van de winst van de onderneming van de LED regering compensatie. Gelokt door de stimuleringsmaatregelen van de overheid, LED ondernemingen enkel zwermden op nieuwe projecten en snelde hals over kop in LED productie blindelings. Reuzen in andere industrieën zoals BYD, Tsinghua Tongfang, Rainbow Group, Changhong, China Electronics Technology Group, Zhongcai groep raakte ook betrokken bij deze gebieden.

Voor de provincie van Guangdong alleen, werden meer dan 20 bedrijven genoteerd. Kingsun Optoelectronic, Honglitronic aangegaan kapitaalmarkt, en de totale marktkapitalisatie was over RMB 20 miljard. De totale investering voor provinciale LED industrie basissen in Huizhou, Dongguan, Jiangmen, Nanhai, Zencheng en etc. was meer dan 50 miljard Chinese yuan.

De voorwaarde van de rode zee in Chinese LED markt versnelt en Philips kiest uit

Nog als de mondialisering van de LED-markt groeit de concurrentie fel. Veel LED verlichting bedrijven trachten te transformeren, of schaal omhoog voor lagere prijs of split uit LED business voor nieuwe markt profiteren. Met Chinese woningmarkt aangaan ijstijd, RMB munt waarde stijgen en arbeid kost verhogen, de markt van LED omarmd met een golf van mislukkingen van de kleine bedrijven en de financiële compensatie van het plan van de overheid voor LED ondernemingen een ernstige nederlaag geleden.

Op 31 mei, Philips verlichting fabriek in Shenzhen – Philips consument armaturen Manufacturing (Shenzhen) Co., Ltd. afgegeven aankondiging over het beslissen tot ontbinding van de vennootschap van tevoren, veroorzaakt rumoer in de industrie. De aankondiging zei dat in de afgelopen jaren die het bedrijf verschillende problemen zoals de economie continu naar beneden kende, kosten stijgen, business continu verslechtert, ondanks de verschillende maatregelen genomen, het bedrijf nog steeds niet in geslaagd om de situatie te keren. Als's werelds grootste merk – Philips Lighting verlichting, veel aandacht is besteed aan elke stap van de sluiting van de fabriek in Shenzhen, dit heeft ook leidde tot bezorgdheid over China's productie-industrie.

In feite, de sporen van Philips Lighting bewegingen kan worden gevonden in de afgelopen jaren, Philips Lighting hebben stilgelegd vele fabrieken over de hele wereld, met inbegrip van de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, enzovoort, en ook aangekondigd dat het zal een fabriek in Thailand sluiten dit jaar.

Zouden we het herwinnen van vertrouwen van de markt voor de LED industrie?

Uit verslagen van 33 verdienen onder leiding van verbonden ondernemingen in 2015, 16 bedrijven bereikt groei zowel in omzet en netto inkomen, 10 gedaald op inkomsten en netto inkomen. Ondertussen, Kingsun Optoelectronic en Minda groep inkomsten naar beneden ondanks de stijgingen van de nettowinst. Voor Zhouming technologie, Lianjian opto-elektronica, Liyade, Honglitronic, Changfang verlichting, Wanrun technologie, Changfang verlichting... Inkomsten verhoogt uiteraard.

De show van de statistiek dat de uitvoer voor de verlichting van de industrie in 2014 is US$ 45.3 miljard, met een jaar-op-jaar groei van 9%. En LED uitvoer bedraagt US$ 10,8 miljard, met een stijging van 20% jaar-op-jaar.

Dat betekent LED industrie heeft nog steeds een enorme marktpotentieel, en het vooruitzicht is achten als veelbelovende door reuzen van verschillende bedrijfstakken.

Aan de ene kant, vrijgegeven de ondernemende goede bedrijfsresultaten; aan de andere kant bedrijven niet schulden te betalen, fabriek gesloten. Wat een opvallend contrast! Dus wat op aarde gebeurt er met LED industrie? Verborgen gevaar voor de LED industrie doen of het idee en het inzicht van het bedrijf leiders beslissen over de verschillende lot van bedrijven? De LED industrie in 2016 zou infusie van vertrouwen in de markt?

Conclusie

Wellmax de editor vindt, het grote verlies van de verlichtingsindustrie voor de uitschakeling van Philips Shenzhen fabriek. We medelijden, op hetzelfde moment, waarschuwt het ons moet waakzaam van veranderingen, werken in een realistisch wijze, diepe ploeg en zorgvuldige teelt van onze hulpbronnen en houd de markt in eerbied en ontzag. Kansen liggen in crisis, in de Yangtze rivier de golven achter ritje op degene die vóór en menselijke inspanning kan doorslaggevend. De ontwikkeltijd van LED markt is niet erg lang, en de markt met een groot potentieel is herschikking. Wat we moeten doen is geleidelijk aan te vormen van onze eigen functie en druk op LED industrie voor betere ontwikkeling.

Als de LED lamp expert, Wellmax richt zich op het ontwerpen en fabriceren van binnenverlichting voor meer dan 29 jaar. Het bedrijf werd opgericht in 1987 in China, en nu wordt de No.1 exporteur van LED-lampen in Shanghai, verkopen aan meer dan 58 landen wereldwijd. Wellmax werd bekroond met de "Shanghai beroemde exporteren onderneming" en "AAA onderneming" door de douane van Sjanghai. En Wellmax behoort tot de eerste groep van strategische partners met de Elektronika van Samsung.


Een paar:Euro 2016 Soccer locaties Light Up - met oude technologie! Volgende:High-end commerciële LED verlichting ziet groeiende penetratiegraad zoals markt optimale lichtkwaliteit gunsten